'Les veus de la paraula' apropa l'obra de la poetessa argentina Alejandra Pizarnik

Els intèrprets del segon acte del vuitè cicle de 'Les veus de la paraula'

Cultura

Publicat el 21/feb/10 per Francesc Badia

El cicle de 'Les veus de la paraula' ha donat a conèixer als valldoreixencs aquest diumenge la figura de la poetessa Alejandra Pizarnik, una autora poc coneguda al nostre país i una de les escriptores argentines més emblemàtiques del segle XX. La poesia 'íntima i sensual' de Pizarnik ha compartit escenari amb els poemes de l'uruguaià Mario Benedetti i del mexicà León Felipe, en un recital a càrrec del grup Pentagrama que ha comptat amb l'acompanyament musical del guitarrista Daniel Turró i la cantant Maria Baeta.

El president de l'Associació Cultural Pentagrama, Eduard Araujo, explica per què han escollit aquests tres escriptors tan diferenciats entre si.

Eduard Araujo

Sempre hi ha un porcentatge majoritari de textos en català. Però cada cicle programem un acte per interpretar texts en castellà com és el cas d'avui.

Your browser doesn’t support HTML5 audio











El recital d'aquest diumenge s'emmarca dins la vuitena edició del cicle 'Les veus de la paraula'. Araujo explica les novetats que té preparades l'associació per aquesta nova edició, que va donar el tret de sortida el mes passat.

Eduard Araujo

Incorporem Herman Hesse acompanyat amb cançons alemanyes. Set poetes catalans per veu i saxo. I tancarem el cicle amb Joan Brossa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El cicle 'Les veus de la paraula' ofereix actes cada tercer diumenge de mes al Casal de Cultura de Valldoreix. Aquesta vuitena edició finalitzarà al maig.