La música impressionista de 'La belle façon' commou el públic de l'Escola de Música Victòria dels Àngels

Cultura

Publicat el 13/mar/10 per Núria Juanico

El trio musical 'La belle façon' ha captivat el públic de l'Escola de Música Victòria dels Àngels amb un repertori de caire intimista fet de composicions senzilles però commovedores. Una arpa, un violí i una flauta travessera han creat una atmosfera dolça de sons tènues i melodies properes que han emocionat la trentena d'assistents. L'acte, que ha tingut lloc aquest dissabte, forma part del cicle 'Regala't un concert' organitzat per les Joventuts Musicals de Sant Cugat.

Peces tan conegudes com 'Clar de lluna' de Debussy i 'Carmen' de Bizet han protagonitzat el primer concert que 'La belle façon' ha fet a Sant Cugat.


La responsable de Comunicació de les Joventuts Musicals de Sant Cugat, Yelina Velázquez, ha explicat per què han inclòs aquesta formació dins el cicle 'Regala't un concert'.

yelina velázquez

Són excel·lents intèrprets ja que el públic sempre els acull molt bé. A més, tenen un repertori molt ben seleccionat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



'La belle façon' està formada per la flautista Cristina Granero, el violinista Albert Romero i l'arpista Laura Boschetti, tres artistes que han estat guardonats diverses vegades per les seves interpretacions. El trio, que presenta un repertori compost per peces del segle XX, s'ha trobat molt còmode dalt de l'escenari de l'escola de música. Així ho explica una de les intèrprets, Cristina Granero.

cristina granero

Fem música impressionista, de compositors catalans, fem una mica de tot.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'acte, que ha tingut una durada aproximada d'una hora, ha comptat amb l'assistència d'una trentena de persones. El proper concert del cicle tindrà lloc el 10 d'abril i anirà a càrrec del conjunt 'Per sonare'.