El Museu de Sant Cugat participarà un any més a la Fira Expodidàtica

El Museu de Sant Cugat participa a la 4a Fira de Museus i Educació

Cultura

Publicat el 17/mar/10 per Mar Castro

El Museu de Sant Cugat participarà des d'aquest dijous i fins dissabte a la Fira de Museus i Educació d'Expodidàctica de Barcelona. És la tercera vegada consecutiva que el museu de la ciutat té presència en aquest esdeveniment cultural i educatiu que té per objectius fomentar el contacte i l'intercanvi d'experiències entre els professionals dels museus, així com donar a conèixer els recursos educatius i l'oferta pedagògica que proposen els museus per al públic escolar.

El Museu de Sant Cugat participarà a la 4a 'Fira del Museus i Educació: Sortir de l'Aula, recursos educatius de museus' amb un estand, en el qual es durà a terme la divulgació de la seva oferta educativa i es realitzarà una demostració de les maletes didàctiques 'Anna de la Llana' i 'Oblat Conrad'.

El director del Museu, Lluís Campins, ha explicat a Cugat.cat en què consistirà aquesta activitat.

Lluís Campins

A través dels personatges explicarem la vida i el treball a una fàbrica de tapissos i a un monestir medieval.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Expodidàtica mostrarà nous recursos pedagògics en llibres i material didàctic, equipaments per a les classes, i les tendències en tecnologia per a les aules amb el més nou en llibres i continguts, pissarres digitals interactives i sistemes en xarxa, entre d'altres productes i serveis per a la comunicat educativa.