El concert 'Of Music and Angels' homenatjarà Victòria dels Àngels al Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 21/abr/10 per Marc Texidó

L'espectacle i homenatge a la soprano Victòria dels Àngels 'Of Music and Angels' arriba aquest diumenge al Teatre-Auditori. La soprano Ofèlia Sala, el pianista i compositor Albert Guinovart i el violoncel·lista santcugatenc Lluís Claret seran els encarregats de pujar dalt de l'escenari amb peces de Chopin, Schummann i adaptacions de cançons tradicionals catalanes. El concert començarà a les set de la tarda i l'entrada costa 22 d'euros.

Aquest dimecres al migdia l'espai Liceu de Barcelona ha acollit la presentació de l'espectacle 'Of Music and Angels' que organitzen conjuntament la Fundació Victòria dels Àngels i el Teatre-Auditori.

El pianista i compositor Albert Guinovart ha explicat com s'estructurarà el concert de diumenge.

Albert Guinovart

És un concert molt variat. A la primera part podreu veure peces de Chopin tocades per mi i després acompanyaré l'Ofèlia amb temes de Shumann.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Guinovart ha destacat que la segona part de l'espectacle continuarà amb la música de Chopin i finalment hi haurà cinc cançons tradicionals catalanes adaptades per ell mateix.

La soprano i alumna de Victòria dels Àngels Ofèlia Sala ha subratllat la importància del cicle dedicat a Shumann que inclou el concert.

Ofèlia Sala

És un cicle que té una gran qualitat musical i poètica. El número final és un rèquiem que s'enfronta a la mort.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La presidenta de la Fundació Victòria dels Àngels, Helena Mora, s'ha mostrat molt satisfeta de poder celebrar el concert benèfic per a l'entitat.

Helena Mora

Aquest concert és especial, fa cinc anys que Victòria ens va deixar. És un goig veure que encara se l'estima tant la gent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha explicat que l'objectiu de l'equipament és que cada any hi hagi programat un concert o espectacle que homenatgi la soprano, com s'ha fet els darrers cinc anys.