'Se sabrà tot' del santcugatenc Xavier Bosch, l'obra més venuda per Sant Jordi a Sant Cugat

Santcugatencs davant d'una parada de llibres

Cultura

Publicat el 23/abr/10 per Cristina Solias / Irene Campmany

L'obra 'Se sabrà tot' del santcugatenc Xavier Bosch i els llibres d'esport entorn el Barça són els més venuts a Sant Cugat en la Diada de Sant Jordi. La plaça d'Octavià s'ha omplert de grans i petits que han seguit la tradició comprant llibres i roses pels diferents estands de llibreries, entitats i floristeries. Els venedors han destacat la Diada del patró de Catalunya d'enguany com una de les més participatives de la història, sobretot per la gran afluència de gent, especialment concentrada a la tarda. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Llibres i roses han estat protagonistes, un any més, de les parades instal·lades a la plaça d'Octavià. Entre les obres més venudes a la ciutat destaquen 'Se sabrà tot', del santcugatenc Xavier Bosch i guanyadora del Premi Sant Jordi d'aquest any, i també el llibre 'Animals i plantes' de la santcugatenca Marta Pessarrodona.

Altres escriptors catalans també han acaparat les vendes com Jordi Puntí amb 'Maletes perdudes' i Albert Espinosa amb 'Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo'.

Els venedors de les llibreries Abacus, Paideia i Mythos han citat a Cugat.cat els llibres més venuts de la jornada.

Llibreters

'Se sabrà tot' de Xavier Bosch i 'Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo' d'Albert Espinosa. / 'Arrels nòmades' de Pius Alibek i 'Maletes perdudes' de Jordi Puntí. / El llibre de Crackòvia i el d'Empar Moliner.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Milers de persones han sortit al carrer al llarg del dia per commemorar la Diada de Sant Jordi. L'alcalde, Lluís Recoder, també ha participat de la tradició i ha destacat la idoneïtat de la plaça d'Octavià com a centre neuràlgic d'aquesta celebració.

Lluís Recoder

La plaça d'Octavià és el centre neuràlgic del poble on passen la majoria d'esdeveniments ciutadans a l'ombra del Monestir

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Diferents entitats han aprofitat la cita per vendre productes d'artesania i difondre així la seva tasca.

Membres d'entitats

Hem sortit al carrer per difondre la nostra activitat. / Fer poble i celebrar una jornada tan important pels Països Catalans. / Hem volgut exposar productes i informar de la nostra activitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





L'afluència de gent ha estat tan massiva que fins i tot el trànsit del centre de la ciutat ha quedat col·lapsat a mitja tarda. Els venedors de llibres i roses també han notat aquesta massiva participació de públic, destacant el gran volum de vendes aconseguit enguany.