L'Ajuntament pagarà la setmana vinent els deutes pendents de l'última edició de la botiga al carrer

Cultura

Publicat el 17/jun/03 per Vanesa

L'Ajuntament ha anunciat que la setmana vinent els comerços que tenien pendent el cobrament de les despeses de l'engalanament de la botiga al carrer de l'edició passada rebran els diners endarrerits. Aquesta decisió arriba després que alguns comerços anunciessin que s'estaven replantejant la seva participació en l'edició d'enguany si la Comissió de Festes no els pagava els diners pendents.

La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea, ha confirmat que els comerciants d'alguns barris, com el carrer de la Creu o Plaça Barcelona i rodalies, s'estaven rumiant la seva participació en l'edició de la Botiga al carrer d'aquest any després que s'hagi detectat que alguns barris estan pendents de cobrar, per part de la Comissió de Festes, les despeses de l'any passat i la partida d'aquest any.

Segons Maria Eulàlia Egea, els responsables de la Comissió de Festes, encarregada de tirar endavant la Botiga al carrer juntament amb els comerciants, no s'ha sabut coordinar i alguns botiguers s'han sentit ofesos:

Maria Eulàlia Egea

Seria lamentable que per una mala gestió no es puguès fer la botiga al carrer


Egea espera, pel bé d'una de les iniciatives més reeixides de la Festa Major, que aquesta situació se solucioni aviat i els dissabte 28 tot el comerç de la ciutat es pugui exposar a la ciutadania.

El fins ara regidor de comerç, Jaume Tubau, ha explicat que l'Ajuntament - que no organitza la botiga al carrer - ha estat el primer sorprès per aquesta situació anòmala i ja s'ha posat en contacte amb la Comissió de Festes per instar-los a què resolguin aquest malentès. Tubau ha anunciat que s'ha aprovat que la setmana que ve tots els comerciants cobraran el cent per cent de la despesa de l'edició anterior i la partida d'enguany:

Jaume Tubau

Puc dir que a dia d'avui aquest tema s'ha solucionat


La presidenta de Sant Cugat Comerç ha explicat que molts barris s'estan repensant fer la Botiga al Carrer en una altra data fora de Festa Major per evitar situacions com la d'aquest any.