Els conjunts La Vella Dixieland i Diskantti Kuoro enceten el cicle 'Nits de música al Claustre'

La Vella Dixieland enceta el cicle de concerts

Cultura

Publicat el 11/jun/10 per Núria Juanico

El jazz del grup La Vella Dixieland omplirà aquesta nit el Claustre del Monestir en la primera actuació del cicle 'Nits de Música al Claustre'. La música seguirà diumenge amb l'actuació conjunta del cor finlandès Diskantti Kuoro i la Societat Coral La Lira. El cicle, que té lloc a la ciutat per segon any consecutiu, acollirà durant tres mesos concerts de grups molt diversos per atraure diferents tipus de públic al Claustre. Cugat.cat és el mitjà col·laborador de la iniciativa.

La banda La Vella Dixieland encetarà el cicle amb un concert a les deu de la nit, on compartirà escenari amb la cantant Esther Ovejero, que posarà veu als clàssics del jazz. El conjunt Diskantti Kuoro actuarà diumenge a les set de la tarda, juntament amb la soprano santcugatenca Júlia Farrés i la Societat Coral La Lira.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la qualitat de la programació del cicle en època de 'vaques magres'. Són declaracions d'arxiu.

Xavier Escura

Vull insistir en la qualitat que ens permet mantenir molt dignament el nivell, malgrat l'època de pressupostos restrictius que vivim.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La Vella Dixieland és l'encarregada de donar el tret de sortida al cicle. El saxo de la banda, Xavier Manau, ha explicat a Cugat.cat que ser la primera banda comporta certa pressió.

Xavier Manau

Obrim nosaltres, esperem que s'ompli. Ara tenim una cantant nova i portem un repertori molt variat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El cicle seguirà divendres de la setmana vinent amb l'actuació del Cor Infantil Sant Cugat i el Cor Aglepta, que interpretaran música del segle XX i XXI per a veus blanques. Les entrades per a tots els concerts, que es faran entre les set de la tarda i les deu de la nit, tenen un preu de 10 euros.

Cugat.cat és mitjà col·laborador del cicle 'Nits de Música al Claustre'.