Neus Colet exposa en una mostra col·lectiva a l'Argentina

Imatge d'arxiu de l'artista santcugatenca / Font: web personal de l'artista

Cultura

Publicat el 5/ago/10 per Adria Claramunt

L'artista santcugatenca Neus Colet participa a partir de la setmana vinent a l'exposició itinerant 'Empremtes de dones-Improntas de mujeres' a Buenos Aires. La mostra forma part d'un projecte d'intercanvi entre dones gravadores catalanes i argentines i posteriorment arribarà a la ciutat argentina de Còrdoba.

Neus Colet ha explicat què trobarà l'espectador en aquesta exposició col·lectiva que reuneix peces de cinc argentines i cinc catalanes. Són declaracions a Cugat.cat.

Neus Colet

A l'exposició s'hi pot veure bàsicament obra gràfica, en xilografia i en tècniques digitals, i la meva aportació és en part digital, en part de calcografia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Colet ha remarcat l'interès per l'intercanvi entre les artistes emmarcat dins la constant interacció cultural entre Catalunya i l'Argentina, un país amb una gran tradició en el gravat i, concretament, en les xil·lografies. L'artista santcugatenca ha destacat que ha arribat l'hora de tornar les visites que sempre han fet a Catalunya els especialistes argentins.

Neus Colet

A l'Argentina hi ha una gran tradició de gravats i molta gent d'allà ha vingut aquí a treballar o a donar cursos. Ara nosaltres podem anar allà.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El 10 d'agost s'inaugurarà l'exposició al centre Torres Colonos del barri de Puerto Madero de la capital argentina i, posteriorment, a Còrdoba, on la mostra s'exposarà al Centro Cultural del Buen Pastor. Sant Cugat es perfila com el possible destí de l'exposició quan finalitzi el recorregut a l'Argentina.

'Empremtes de Dones-Improntas de mujeres' va començar el seu recorregut el maig de l'any passat al Centre Cultural de Vallromanes, al novembre va arribar al Pati Llimona de Barcelona i el juliol passat es va poder veure a les Cotxeres Borrell de la capital catalana.