El santcugatenc Josep Fatjó publica un llibre de les seves sortides amb el Club Muntanyenc

Portada del llibre publicat per l'Abadia Montserrat.

Cultura

Publicat el 22/jul/03 per Eugčnia

'Tota la terra que el meu cor estima' és el títol del primer llibre del santcugatenc Josep Fatjó, un recull de 21 relats sobre l'amor per la muntanya. Fatjó és membre del Club Muntanyenc i els seus textos es basen en les sortides que ha fet al llarg del temps amb l'entitat.

El punt de partida d'aquest llibre són els diferents articles que Fatjó ha publicat al butlletí del Club Muntanyenc així com en d'altres revistes especialitzades. S'hi poden trobar narracions sobre excursions, sortides a la neu, escalada i algunes reflexions propiciades pel contacte amb la natura. Perň com reconeix l'autor, al rerefons sempre hi ha el seu amor per la muntanya.

Josep Fatjó

Són relats de sortides de muntanya perň al rerafons dels quals hi ha reflectit el meu amor per la muntanya i la terra.


Tots els relats es basen en sortides i recorreguts que Fatjó ha realitzat amb el club muntanyenc. En alguns d'ells perň, Fatjó ha volgut incorporar elements novel·lístics i especialment en el darrer d'ells, que dóna títol al llibre i que a la vegada el prčn d'un poema de Mossčn Cinto Verdaguer. Josep Fatjó en dóna els detalls.

Josep Fatjó

És la descoberta de la muntanya del Puigmal i de Catalunya des de 3 punts de vista.


'Tota la terra que el meu cor estima' estŕ editat per Publicacions de l'Abadia de Montserrat i ja es pot trobar a les llibreries.