El 20č Llibre Gegant s'exposa a la Biblioteca del Milˇlenari

Festa del Llibre Gegant d'aquest any

Cultura

Publicat el 19/ago/10 per Irene Campmany

La Biblioteca del Milˇlenari acull aquests dies el 20č Llibre Gegant, que enguany recopila 120 contes amb les seves ilˇlustracions. L'Associaciķ Llibre Gegant Sant Cugat exposa la mostra fins a finals de setembre, i el tercer dissabte del mes que ve oferirā una lectura de contes a cārrec d'un actor i una actriu al punt del migdia.

El Llibre Gegant, que aquest any celebra el seu 20č aniversari, estā exposat des del 25 de juny i fins el 30 de setembre a la Biblioteca del Milˇlenari. L'obra recull aquest any 120 contes creats per nens petits i ilˇlustrats a cārrec d'artistes grāfics durant la Festa del Llibre Gegant. El punt ālgid de l'exposiciķ arribarā el 18 de setembre, quan tindrā lloc la 6a Lectura de Contes a cārrec d'un actor i una actriu al punt del migdia.

La mostra es va inaugurar durant la Festa Major en la Festa del Llibre Gegant, que va servir per signar un conveni mitjanįant el qual l'Ajuntament subvencionarā la cita anual i es farā cārrec de la seva difusiķ a canvi que l'Associaciķ del Llibre Gegant cedeixi a la ciutat els 120 exemplars.