Escalfa motors la 1a edició del cicle musical 'Una hora de jazz'

Anna Luna Quartet participarà a la iniciativa musical

Cultura

Publicat el 7/set/10 per Empar Baños

Joventuts Musicals de Sant Cugat col·labora aquesta temporada amb el Teatre-Auditori per dur a terme el nou cicle musical 'Una hora de jazz'. El cicle, que començarà el primer dijous d'octubre, constarà de tres concerts protagonitzats per Fèlix Ramos Quartet, Joan Chamorro i Artur Regada Quartet, i Anna Luna Quartet. Les actuacions tindran lloc al Cafè Auditori, sempre en dijous i a les nou del vespre.

La secretària de Joventuts Musicals,Yelina Velázquez, remarca que el repte de l'entitat ha estat treballar per tal d'oferir un programa de qualitat apte per a tots els públics.

Yelina Velázquez

El repte és fer una programació de qualitat, amb artistes de prestigi i dirigida a tots els públics.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









'Una hora de jazz' arrencarà el primer dijous d'octubre amb l'actuació del grup Fèlix Ramos Quartet. La proposta del quartet format per músics barcelonins, abasta diversos ritmes i estils, i posa especial èmfasi al jazz-fusion i la música llatina.

Les altres dues cites del cicle, que tindran lloc el segon dijous de novembre i el primer de desembre, comptaran amb una forta presència santcugatenca amb les actuacions del saxofonista Joan Chamorro i el contrabaixista santcugatenc Artur Regada i la també santcugatenca Anna Luna.