L'Escola municipal de música oferirà aquest setembre el cinquè curs de la formació de grau mitjà

L'Escola de música es convertirà en el tercer conservatori de la comarca.

Cultura

Publicat el 30/jul/03 per Vanesa

Aquest setembre l'Escola Municipal de Música començarà a impartir el cinquè curs dels estudis musicals de grau mig. Es tracta d'un pas més perquè els alumnes puguin completar la seva titulació de gran mitjà a la ciutat i evitar així desplaçaments a conservatoris d'altres ciutats com fins ara. L'Ajuntament té el compromís del departament d'Ensenyament que l'any vinent ja es podrà cursar també el sisè curs i es convertirà en un conservatori de grau mitjà.

Després de llargues reclamacions per part dels pares de l'Escola municipal de música, finalment els alumnes aquest setembre ja podran fer el cinquè curs de grau mitjà i l'any que ve, el sisè. D'aquesta manera, l'escola Victòria dels Àngels es converteix en un conservatori de grau mitjà, el que evitarà desplaçaments innecessaris als estudiants que fins ara volien completar els seus estudis musicals.

La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, ha explicat que es tracta d'una passa més per la consecució del Conservatori de grau mitjà a la ciutat:

Àngels Solé

Anem avençant per tenir finalment un conservatori de grau mig.


Recordem que l'Associació de Pares i Mares de l'Escola de Música van entregar 2.000 signatures demanant que els alumnes puguessin rebre la formació de grau mig al centre. L'Ajuntament, després de posar-se en contacte amb el departament d'Ensenyament, va arrencar el compromís que aquest setembre es podria impartir el cinquè curs i l'anyn vinent també el sisè.