Els curts més petits, a la Casa de Cultura

Cultura

Publicat el 24/set/10 per Damià Bonmatí

La 10a mostra de curtmetratges de la ciutat ha estrenat aquest divendres la novetat d'enguany, una secció dedicada al públic infantil. Els films, coneguts per la seva difusió a la televisió, van destinats a infants a partir de tres anys. Segons el president de Curts i més, Daniel Codorniu, la proposta fa extensible a totes les edats la celebració dels 10 anys de la mostra.

Les escollides per a l'estrena es diuen Lola, Virgínia i Sandra, personatges de moda entre els més menuts gràcies a la televisió. Amb la nova secció infantil, la mostra santcugatenca ha pretès celebrar la seva primera dècada amb totes les edats.

Els pares assistents a la primera sessió han elogiat la proposta.

Assistents

És una manera diferent de veure cinema, amb pel·lícules curtes. / Estem acostumats a tenir activitats el cap de setmana i això és molt bo pels que tenim fills.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els curtmetratges pel públic més menut segueixen aquest dissabte amb les rèpliques en bebè de 'Les tres bessones' i aquest diumenge amb una sessió sorpresa. Les sessions són a la Casa de Cultura a les sis de la tarda.

A més, la mostra de curtmetratges viatja el vespre d'aquest dissabte a Llatinoamèrica i a diverses obres d'autor, entre ells, del guardonat Javier Fesser.