40 ballarines aprenen amb Ángel Corella els secrets de la dansa clàssica

Cultura

Publicat el 2/oct/10 per Laura Mont

El coreògraf Ángel Corella ha ofert una lliçó magistral en motiu de l'estrena aquest divendres per primer cop a Catalunya de 'El llac dels cignes' al Teatre-Auditori. 40 ballarines professionals han assistit a la classe d'aquest dissabte, on l'artista les ha dirigit durant dues hores.

Aquesta classe està emmarcada en la proposta d'activitats complementàries a la programació que ofereix el Teatre-Auditori en col·laboració amb els artistes que hi actuen. El ballarí i director del muntatge 'El llac dels cignes', Ángel Corella, ha estat el primer en protagonitzar una d'aquestes propostes i ha explicat quin és l'objectiu de la seva lliçó.

Ángel Corella

L'objectiu és endinsar la gent jove en el món de la dansa clàssica professional i aprenguin com presentar-se a l'escenari en aquests espectacles.

Your browser doesn’t support HTML5 audio











Corella, que té experiència en les escoles de dansa més importants del món, ha mostrat a les alumnes el millor de cadascuna durant les dues hores que ha durat la classe. Segons Corella, ha estat un plaer poder compartir la seva experiència amb ballarines més joves i amb moltes ganes d'aprendre.

La companyia Corella Ballet també ha ofert aquest dissabte un assaig del seu muntatge obert al públic.