'Pedra i Sang' es renovarà pel seu 10è aniversari

Escena d'una de les representacions

Cultura

Publicat el 4/oct/10 per Julia Aguilo

L'obra 'Pedra i Sang' estrenarà enguany vestuari i escenografia, a més de renovar el text i la música. Coincidint amb la celebració del 10è aniversari de les representacions a la ciutat, l'espectacle inclourà aquest any diverses novetats i un programa d'activitats complementàries. De moment, les proves de selecció pel cor, que han començat aquest dissabte, han comptat amb una desena d'aspirants, tot i que l'organització espera superar la participació a la propera sessió.

Com cada any des de fa deu, 'Pedra i Sang' renova el seu repartiment coral. Un total d'11 persones, majoritàriament dones de diverses edats, s'han presentat a la primera sessió de càsting celebrada aquest dissabte.

Tot i tractar-se de la primera de les dues sessions que es faran, la directora de l'espectacle, Dolors Vilarasau, ha dit que espera incrementar la participació de la propera cita.

Dolors Vilarasau

Esperem més participació de cara a la prova de selecció de dissabte vinent, ja que l'anunci d'aquest primer càsting ha estat bastant precipitat i no ha arribat a prou gent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Escola de Música Victòria dels Àngels acollirà dissabte vinent una nova sessió de selecció dels membres del cor, que tindrà lloc d'11 del matí a una de la tarda.

Vilarasau també ha avançat les novetats que incorporarà el muntatge en motiu del seu 10è aniversari.

Dolors Vilarasau

Per a celebrar el 10è aniversari hi haurà canvis al text, la música així com al vestuari i l'escenografia. També hi haurà altres activitats paral·leles.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La celebració de la 10a edició de les representacions inclourà també la publicació d'un conte infantil basat en l'obra. Està previst que el llibre es presenti durant la Festa de Tardor d'enguany. A més, l'associació Amics de Pedra i Sang prepara una exposició al Museu i un cicle de cinema, que completen la programació d'activitats complementàries.

Tanmateix, la directora del muntatge nadalenc ha lamentat que el muntatge tampoc es pugui dur a terme enguany al seu escenari ideal, a l'església del Monestir.