Una d'animació, un thriller i un toc de romanticisme, principals estrenes als cinemes santcugatencs

Moment de la pel·lícula 3D Gru. Mi villano favorito

Cultura

Publicat el 8/oct/10 per Mar Castro

La pel·lícula d'animació 3D Gru, Mi villano favorito, amb les veus espanyoles de Florentino Fernández i Ana de Armas, i Wall Street 2: El dinero nunca duerme amb el retorn de Michael Douglas a la gran pantalla són les estrenes més destacades a les cartelleres dels dos cinemes santcugatencs. A Yelmociplex, al centre comercial, a més, també estrenen la comèdia romàntica Cartas a Julieta.

A 3D Gru. Mi villano Favorito Florentino Fernández dóna veu al dolent més divertit del món i Ana de Armas, coneguda pel seu paper a la sèrie El internado, donarà vida a una nena que s'enfronta a aquest personatge 'malvat'. Gru és un súper malvat que s'enorgulleix d'anar molestant congelant a la gent per allà no va. Viu de les seves malifetes feliç, fins que un dia, haurà de fer-se càrrec de tres nenes, que podrien posar en perill el seu malvat i terrible pla de robar la lluna.

Molt diferent és l'altra estrena de la setmana. Wal Street 2: el dinero nunca duerme suposa el retorn de l'oscaritzat Michael Dougal que en aquesta segona part del film serà el mentor de Shia LaBeouf en una pel·lícula d'Oliver Stone. Douglas torna a interpretar a Gordon Gekko que acaba de sortir de la presó i l'únic que desitja és viure allunyat del món de les finances. Però quan la parella de la seva filla, un jove brooker d'èxit, li demana ajuda per vengar-se d'un inversos que el va traicionar, tornarà a la primera fila de Wall Street.

Aquest cap de setmana també hi ha butaques pels amants de les comèdies romàntiques i de l'actriu Amanda Seyfried, coneguda pel seu paper a Mamma mia. A Cartas a Julieta, Seyfried interpreta a Sophie Hall, una aspirant a escriptora d'una revista, que juntament amb la seva parella, en Víctor, interpretat per Gael García Bernal, vola des de Nova York fins a Itàlia per viure quelcom de romanç.