Una escultura de Neus Colet a la Canals-Galeria d'Art és l'aportació santcugatenca a la Tardor de l'Art 2010

Neus Colet, al costat de la seva peça

Cultura

Publicat el 7/oct/10 per Adrià Claramunt

Una escultura d'un àlbum recopilatori feta amb ferro i la tècnica d'aiguafort és l'aportació de l'artista santcugatenca Neus Colet al projecte comú que promouen 72 galeries del país. La Canals-Galeria d'Art participa en aquesta mostra col·lectiva que, sota el títol de la Tardor de l'Art, aplega diferents disciplines artístiques amb el disc de vinil com a tema central de l'exposició.

La segona edició de la Tardor de l'Art acull pintura, escultura, instal·lació, fotografia i videoart repartides per les galeries i centres culturals del país.

La santcugatenca Neus Colet ha aportat una escultura de ferro que s'exposa a la Canals-Galeria d'Art. Són declaracions a Cugat.cat.

Neus Colet

Jo treballo molt amb ferro i he utilitzat el disc de vinil com a plantilla. A la peça hi ha la silueta del disc i és com un àlbum recopilatori.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El propietari de la galeria, Josep Canals, ha destacat la importància d'aquesta iniciativa.

Josep Canals

El més important per a Sant Cugat és que participem en un fet de país. Promocionem una artista local a nivell internacional.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Aquesta exposició es podrà veure fins l'últim dia d'octubre i compta amb el suport de l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC), el Gremi de Galeries d'Art de Catalunya, l'Associació Art Barcelona, l'Associació Art Catalunya i l'Associació de Galeristes Independents d'Art de Catalunya.