Arrenca el 'Mou-te' al ritme del reggae de Microguagua

Cultura

Publicat el 9/oct/10 per Anna Gonzalez

La 4a edició del cicle de concerts 'Mou-te' ha donat el tret de sortida aquest divendres a ritme de reggae. El grup Microguagua ha estat l'encarregat de posar les primeres notes d'aquesta nova edició, que té com a escenari el Casal de Cultura de Mira-sol. El cicle ha arrencat amb una vuitantena de persones i el concert acústic de Microguagua ha deixat constància del nivell musical que es podrà veure en els propers quatre concerts.

El grup de reggae Microguagua, on toquen dos components residents a la ciutat, ha triat per a la seva posada en escena un format acústic i temes dels seus dos àlbums, 'Rootside' i 'Barrio Santo'. Després d'actuar al 'Rototom Sunsplash', el festival de reggae més important d'Europa, Microguagua s'ha entregat al públic santcugatenc.

El cantant de Microguagua, Francesco, ha valorat així l'actuació del grup, que ha destacat per la connexió entre el públic i la banda.

Francesco

El concert ha sortit, però ha estat difícil. Hem gaudit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio








La 4a edició del cicle 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, tindrà lloc al Casal de Cultura de Mira-sol i s'allargarà fins el primer divendres de desembre. Totes les actuacions començaran a les onze de la nit i l'entrada és gratuïta.