La Canals celebra els seus 17 anys amb una col·lectiva de 17 artistes

La galeria del carrer de la Creu celebra els seus 17 anys d'història.

Cultura

Publicat el 10/set/03 per Silvia Gonzalez

La Galeria Canals torna a celebrar el seu aniversari amb la presentació d'una mostra col.lectiva de diversos artistes locals. '17 anys, 17 artistes' és el títol d'aquesta exposició, que desembocarà, al llarg de la temporada, en un cicle de mostres individuals dels pintors que participen en aquesta exhibició inaugural.

Com cada any, la galeria del carrer de la Creu celebra anys reunint el millor del panorama plàstic santcugatenc. En aquesta ocasió, el propietari de la sala, Josep Canals, ha reunit 17 artistes que tenen en comú la seva extrema sensibilitat per allò que els envolta.

Noms com Carles Briega, Francesc Camps-Ribera i Carles Delclaux es donen cita a les dues sales de la Canals, que enguany ha celebrat aniversari amb una posada de llarg. Josep Canals ha explicat que els fruits d'aquesta exposició es podran veure al llarg de l'any:

Josep Canals

Són artistes reconeguts a molts països i desmostra la vitalitat artística de Sant Cugat. Ara, cada mes passaran individualment per la galeria.


Una de les protagonistes d'aquesta exposició és Neus Colet, que va participar al certàmen de Joves Creadors de Montrouge. Colet exposa dues obres de la seva darrera producció que tenen la geometria com a eix central:

Neus Colet

Són dues peces de composicions geomètriques. Una amb volum i l'altra amb gravat.


La regidora de Serveis Personals, Àngels Seix, ha remarcat l'esforç de la galeria Canals a l'hora d'impulsar els productes dels artistes de Sant Cugat:

Àngels Solé

Canals estima l'art de Sant Cugat i ha contribuït molt a donar a conèixer l'obra de molts artistes santcugatencs.


L'exposició es podrà visitar fins el 30 de setembre.