El Terra Dolça ofereix varietat de propostes culturals per aquest desembre

Anterior recital de poesia al Terra Dolça

Cultura

Publicat el 2/des/10 per Marc Sala

Una nit de poesia amb els rapsodes Cesk Freixas, David Caño, Carles Rabassa i Lluís Calvo obrirà les activitats de l'espai Terra Dolça d'aquest mes. Els contes tindran una presència destacada durant aquest mes, compartida amb un concert a quatre veus i la presentació del llibre 'El secret del meu turbà', que comptarà amb l'autora i la protagonista afganesa de la història.

El responsable del Terra Dolça, Guim Pros, ha destacat la força d'aquesta història que ha escrit l'escriptora i clienta de l'espai Agnès Rotger basant-se en la vida de l'afganesa Nadia Gulam i que ha guanyat el premi Prudenci Bertrana d'enguany. La presentació tindrà lloc el 23 de desembre. Pros destaca la singularitat de l'acte.

Guim Pros

Agnès Rotger vivia a Sant Cugat i era clienta del local. És una història molt impactant i aviat ens hem posat d'acord per fer la presentació a Sant Cugat amb ella i la protagonista del llibre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Prèviament, el segon dissabte d'aquest mes, el recital de poesia reivindicativa 'Càntics i terrabastalls' que oferiran quatre rapsodes obrirà les activitats d'aquest desembre. La qüestió social i nacional seran la temàtica dels versos de l'espectacle que començarà a les deu de la nit.

El tercer dimecres de mes, quatre joves santcugatencs oferiran el concert a quatre veus 'Cantem perquè volem' a partir de dos quarts de deu de la nit.

El contes seran els protagonistes la nit de dijous i la tarda del dissabte de la tercera setmana del mes. Dijous, Ruben Martínez oferirà una sessió de contes per adults explicats a través de la mímica a partir de les deu de la nit. Dissabte, serà el torn del més petits. La narradora Jordina Biosca explicarà contes de Nadal a les sis de la tarda. Els assistents podran gaudir d'un berenar. L'activitat té un preu de cinc euros.

Des del 22 de novembre, ja es pot visitar també l'exposició fotogràfica d'Aldo Cardoso '...perpetuar i salvar què...l'atzar' que s'allargarà fins la tercera setmana de desembre.