Ismael Serrano torna al Teatre-Auditori amb noves cançons

Ismael Serrano presenta el seu nou treball al Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 10/des/10 per Núria Juanico

El cantautor Ismael Serrano arriba aquesta nit al Teatre-Auditori per presentar un nou treball que remet al pas del temps i a la vida. El músic torna a la ciutat amb el disc 'Acuérdate de vivir' per interpretar peces sobre el present i el futur, en un espectacle que compta amb la participació dels col·laboradors habituals de Serrano com Fredy Marugán, Jacob Sureda i Javier Bergia, entre d'altres.

Amb el seu nou treball, Serrano fa una crida a la necessitat de conscienciar les persones sobre la seva existència i perquè oblidin allò que els preocupa durant uns moments. Així ho transmet el títol del disc, que fa referència al lema 'Recorda't de viure' i convida els seguidors del músic a pensar en el present i el sentit de la seva vida.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha dit que Ismael Serrano té molt bona acollida a la ciutat.

Pep Tugues

És un artista per tornar a repetir. Té molt bona acollida a Sant Cugat i el nou disc que ha tret és un dels seus millors treballs.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El cantautor madrileny actuarà per segona vegada a l'equipament municipal amb la formació musical que l'acompanya habitualment i que compta amb la participació de Melina Liberati als cors. El concert, que comença a les deu de la nit, tindrà una durada de dues hores. Les entrades valen 30 euros. Després de Sant Cugat, Serrano actuarà a Barberà del Vallès i Viladecans, entre altres municipis.