La Coral Tardor porta el Nadal a la Floresta amb un concert tradicional i càlid

Cultura

Publicat el 18/des/10 per Núria Juanico

Els florestans han celebrat el Nadal amb un concert de la mà de la Coral Tardor. La tradicional cita ha reunit una seixantena de persones al Centre Social i Sanitari del districte, en una actuació protagonitzada per les nadales més conegudes i que ha posat punt final amb la participació de tot el públic amb la interpretació de 'Santa Nit'.

Nadales de tots els racons del país han omplert el Centre Social i Sanitari de la Floresta en el tradicional concert de Nadal, que arriba enguany a la 13a edició. En aquesta ocasió, però, la Coral Tardor ha adaptat dues peces de Lluís Llach i una de Joan Manuel Serrat per crear una cançó dedicada a Lluís Recoder, ja que és l'últim any que assisteix a la cita com a alcalde, després d'anunciar que no es presentarà a les eleccions municipals.

La directora de la coral, Mireia Calduch, ha explicat el per què d'aquesta dedicatòria.

Mireia Calduch

És la nostra manera d'agrair a l'alcalde la seva trajectòria i desitjar-li molta sort en la nova etapa que comença.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'alcalde, Lluís Recoder, ha valorat la trajectòria de la coral i ha dit que la qualitat de les seves interpretacions augmenta amb els anys.

Lluís Recoder

La Coral Tardor s'ha anat consolidant. És un projecte que ha arribat a un bon nivell de qualitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'actuació ha posat punt final amb la cantada conjunta de 'Santa Nit' per part dels membres de la coral i de tot el públic. La cita, que també té la funció de cohesionar els veïns del districte, ha comptat amb un petit refrigeri per als assistents.