'Pedra i sang' enceta les darreres representacions abans de tancar una etapa

Una de les representacions de 'Pedra i sang'

Cultura

Publicat el 25/des/10 per Anna Gonzalez

La primera representació de 'Pedra i Sang' oberta al públic d'aquest Nadal confirma que l'obra és una tradició més de la ciutat per aquestes dates. El públic ha omplert de nou a vessar la sala capitular del claustre del Monestir. Enguany, l'obra celebra la seva 10a edició, que serà l'última per alguns dels seus actors més emblemàtics. Mira la representació de 'Pedra i Sang' a Cugat tv

La representació de l'assassinat de l'abat Biure el 1350 a mans de Berenguer de Saltells ha tornat a pujar a l'escenari. Com és habitual, l'obra incorpora algunes modificacions del text que donen un toc humorístic i d'actualitat a les representacions.

Tot i que l'obra no comptarà l'any vinent amb actors com Joan Berlanga i Jaume Pla, la directora teatral de 'Pedra i Sang', Dolors Vilarasau, ha assegurat que això serà un 'repte'.

Dolors Vilarasau

És un repte per la incorporació de nova gent. Intentarem retocar el text i la part escènica. Com a directora m'estimula molt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





L'obra es representarà fins dimarts, cada dia a les vuit del vespre. Dilluns i dimarts, també hi haurà una sessió a les deu de la nit.