Lax'n'Busto, 'Ves quins parells' i El documental del mes, plats forts de la nova programació de la XCCP

Xavier Escura ha presentat la nova programació de la XCCP

Cultura

Publicat el 18/gen/11 per Cristina Mont

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents proposa 18 nous espectacles per aquest trimestre en l'àmbit musical, teatral, familiar i audiovisual. Un concert de Lax'n'Busto amb The Risas com a teloners, la nova versió de 'L'estranya parella' titulada 'Ves quins parells' i els documentals de la iniciativa de Paral·lel 40 'El documental del mes' són algunes de les propostes d'aquesta nova programació. El trimestre passat va tancar amb un total de 1.700 espectadors en 27 espectacles.

La Casa de Cultura, el Casino de la Floresta, el Teatre Mira-sol i l'Auditori de les Planes són els quatre centres que conformen la Xarxa de Centres Culturals Polivalents. Per aquest trimestre hi ha un total de 18 espectacles repartits en aquests espais. Concretament hi ha cinc espectacles musicals, set espectacles teatrals, quatre de públic familiar i dues propostes audiovisuals.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, explica què es pot trobar a la programació dels tres mesos vinents.

Xavier Escura

Tant pel que fa als actes de teatre com de música trobem coses molt interessants.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Escura també ha aprofitat per valorar positivament els 1.700 espectadors que han assistit als 27 espectacles del trimestre passat, una mitjana de 60 espectadors per actuació.

Una de les cites més esperades d'aquest trimestre serà el concert que oferirà el grup Lax'n'Busto amb els santcugatencs The Risas com a teloners. Els assistents al Casal de Mira-sol tindran un paper important en l'actuació, perquè en els darrers anys el grup d'El Vendrell està atorgant molt de protagonisme al públic. Ho explica a Cugat.cat el bateria del grup, Jimmy Piñol.

Jimmy Piñol

El públic, en els darrers anys, és com un membre més del grup, perquè té dinàmiques que ens fan vibrar d'una manera o altra.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Els preus dels muntatges variaran entre els tres i els vuit euros, tot i que la d'aquest concert tindrà un preu de 10 euros. Les entrades es poden reservar per telèfon o bé enviant un correu electrònic al centre que aculli l'actuació.