Don Johnsons, més a prop d''Eurovisión'

Una de les actuacions de Don Johnsons

Cultura

Publicat el 5/feb/11 per Anna Gonzalez

El grup Don Johnsons, on toquen els santcugatencs Edu Pérez i Job Vives, és un dels deu semifinalistes que opten a representar l'Estat espanyol a 'Eurovisión'. La formació de funk-rock ha superat aquest divendres la darrera prova, després de ser salvat pel jurat gràcies a la seva interpretació de 'Yo soy aquel', de Raphael. Don Johnsons participarà a la propera gala de 'Destino Eurovisión', on l'audiència i el jurat triaran els tres finalistes.

Don Johnsons és un grup barceloní on toquen el baixista Edu Pérez i el cantant Job Vives, ambdós santcugatencs. Entre les fites destacades de la seva trajectòria destaca el seu primer premi a la 2a edició del concurs Illegal Festival. La banda de funk-rock es va imposar als grups Citxileo, S.ym i Silence equals Death en la final, que va tenir lloc a les Barraques de Festa Major.

El cantant de Don Johnsons, Job Vives, espera que aquest procés de selecció suposi una bona promoció per al grup.

Job Vives

Esperem que sigui un bon aparador. Tot el que sigui ajudar la música és benvingut. Una amiga ens va animar a participar-hi i hem anat passant fases.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




En els darrers dies, la formació ha fet públic un avançament del disc que està preparant, el single 'Fiesta Loca'. El so del disc es mourà entre el funk i el rock, amb tocs d'altres estils com el disco.


Job Vives explica que, precisament a causa d'aquest estil que fan, els va sorprendre la bona acceptació que van tenir en la selecció de grups per a 'Eurovisión'.

Job Vives

El nostre estil es basa en el rock i el funk, és més contundent. Per això ens sorprèn i ens alegra que l'hagin rebut amb els braços oberts en un ambient dominat per estils com el pop i les balades.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El 2009 va ser el cantant santcugatenc Carlos Ferrer EAI qui va arribar a les fases finals del concurs per anar a 'Eurovisión'. A més, el concurs musical va comptar amb un representant santcugatenc el 1994. Va ser el cantant i productor musical Alejandro Abad, que va cantar 'Ella no es ella'.

Els Don Johnsons ja van actuar al programa de TV3 'Buscant La Trinca'. Ara, el grup de funk-rock competeix a 'Destino Eurovisión' amb Melissa, Mónica Guech, Sebas, Auryn, Da Igual, David Sancho, Lucía Pérez, Gio i Esmeralda Grao.