El Circ Raluy torna amb un homenatge als espectacles tradicionals

Cultura

Publicat el 17/mar/11 per Jon Sindreu

El Circ Raluy dóna aquest dijous el tret de sortida al seu nou espectacle, 'El Saltimbanqui', que serà a la ciutat fins diumenge de la setmana vinent. Aquest número especial es fa amb motiu del centenari del naixement del fundador de la companyia i vol ser un homenatge a l'època daurada del circ amb els seus decorats i carruatges tradicionals. La carpa està instal·lada al parc de Can Vernet, al carrer de l'Abat Armengol, prop de la Creu Roja.

El director del circ, Carles Raluy, ha animat els santcugatencs a assistir-hi per gaudir de la gran varietat d'artistes que hi presenten. Són declaracions a Cugat.cat.

Carles Raluy

És un espectacle de dues hores on hi ha de tot, i que ha estat un èxit arreu on hem anat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Raluy també ha destacat l'alt contingut humorístic dels números, amb la presència de l'artista convidat Sandro, especialista en paròdies còmiques, i els habituals pallassos Carles i Lluïset. El director, fill del fundador original del circ, ha volgut precisar que ja fa molts anys que els seus espectacles no inclouen animals, ja que generen molts problemes legals i mai no va ser una de les seves especialitats.

Les entrades per assistir-hi es poden aconseguir a les taquilles del circ i el seu preu va dels 10 als 25 euros per als adults i dels tres als 20 euros per als nens. Dijous, l'entrada és única a un preu de sis euros amb motiu del dia de l'espectador.