El musical 'Mamma Mia!' arriba avui al Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 31/mar/11 per Miriam Piñol

El musical 'Mamma Mia!' arrenca aquest dijous la seva gira catalana a la nostra ciutat. El Teatre-Auditori acollirà un total de 16 representacions del musical, que posteriorment visitarà altres localitats com Lleida, Viladecans i Manresa. L'espectacle, inspirat en les cançons del grup Abba, ja ha venut el 70% de les seves entrades a Sant Cugat.

Més de 40 milions de persones ja han pogut gaudir d'aquest espectacle, que s'ha transformat en un fenomen allà on va. Després d'una temporada a Barcelona i de visitar més de 160 ciutats a tot el món, arriba el torn del Teatre-Auditori. Un dels actors del muntatge, Àlex Casademunt, explica quina és la clau de l'èxit del musical.

Àlex Casademunt

Crec que és una bona fórmula. El musical a Espanya cada cop es fa amb més qualitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




'Mamma Mia!' és un musical ambientat en una petita illa grega que porta la història d'una noia que inicia la cerca del seu pare abans de casar-se, tot i el rebuig de la mare a fer-ho. Amb aquest punt de partida, la història es va complicant gràcies al fil conductor de les cançons del grup de música suec Abba. L'actriu protagonista, Mone, ha explicat què representa el seu paper en l'espectacle. Són declaracions a Cugat.cat.

Mone

És un plaer estar al capdavant d'aquest muntatge. La responsabilitat dalt d'un escenari és igual sempre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha explicat que ja s'han venut el 70% de les entrades, 25% de les quals han estat per a gent fora de Sant Cugat

Pep Tugues

Portem el 70% de l'aforament venut. És una passada. 'Mamma mia!' no és el millor espectacle programat però sí que és el més espectacular.

Your browser doesn’t support HTML5 audio








El Teatre-Auditori ha treballat durant cinc anys per portar l'espectacle a la nostra ciutat.