Abrams ofereix una visió de Joan Maragall a la 'Tertúlia amb amics'

El poeta santcugatenc debatrà sobre Joan Maragall

Cultura

Publicat el 5/abr/11 per Jon Sindreu

La sisena edició de 'Tertúlia amb amics' compta aquest dimarts amb la presència de l'escriptor santcugatenc Sam Abrams, que oferirà una visió personal del poeta Joan Maragall. És la segona tertúlia de la trobada d'enguany, organitzada per l'Associació Amics de Pedra i Sang, i vol commemorar el bienni Maragall 150 anys després del seu naixement i 100 des de la seva mort. L'activitat té lloc al restaurant El Mesón a dos quarts de vuit del vespre, i té un preu d'assistència de sis euros per al públic general i quatre euros per als socis d'Amics de Pedra i Sang.

La presidenta de l'associació, Dolors Vilarasau, ha destacat en una entrevista a Cugat.cat el gran coneixement d'Abrams sobre la figura del poeta modernista.

Dolors Vilarasau

És un dels millors especialistes en l'obra de Joan Maragall, i ens donarà una visió subjectiva del poeta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Els següents convidats del cicle de debats seran el guionista de cinema i televisió Piti Español, el primer dimarts de maig, i el professor d'Història de la Ciència de la UAB Joan Rovira, l'últim dimarts de maig. El cicle el tancarà l'actual conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, el tercer dimarts de juny.

Les entrades es poden comprar abans de cada acte, reservar-les anticipadament al mateix restaurant o a través del correu electrònic: pedraisang@gmail.com.