Més de 800 persones visiten el Museu de la ciutat durant les jornades Europees del Patrimoni

Una de les novetats era una viaita nocturna guiada.

Cultura

Publicat el 30/set/03 per Vanesa Hernandez

Més de 800 persones han passat al llarg del cap de setmana pel Museu de Sant Cugat i la Casa Aymat amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni. La visita nocturna guiada, una de les novetats d'enguany, ha despertat l'interès de 60 persones que han volgut conèixer el Monestir i els seus racons a la llum del capvespre. Segons el director del Museu, aquestes xifres demostren que el nou equipament cultural està responent, des de la seva entrada en funcionament, a les expectatives dels santcugatencs.

Les Jornades Europees del Patrimoni han permès, aquest cap de setmana, que 800 persones s'endinsessin per primera vegada, o bé, volguessin repetir, al Museu de Sant Cugat i la Casa Aymat. Aquesta xifra suposa un 400 per cent d'increment respecte un cap de setmana convencional.

Amb aquestes xifres a la mà, el seu director, Lluís Campins, es mostra convençut que el Museu està responent a les expectatives de la ciutadania:

Lluís Campins

Més enllà de les xifres ens satisfà que la gent s'ho passi bé. El fet que s'acostin demostra que dies com aquest serveixen.


La pluja que va caure el dissabte el matí no va aturar la curiositat dels sancugatencs, i gent de fora, sobretot de la demarcació de Barcelona, que es van apropar al Museu. Els visitants agraïen que en jornades com aquesta els museus tinguin entrada gratuïta:

Visitants de cap de setmana

Està molt bé que dies com aquests ens permetin conèixer el Museu


La visita nocturna guiada va atraure la curiositat de 60 persones repartides en dos grups. Campins s'ha mostrat satisfet de l'èxit i ha dit que es repetirà en properes activitats impulsades en el Museu. Majoritàriament eren gent que ja coneixia el Museu però tenia la curiositat per veure'l amb la posta de sol:

Lluís Campins

Majoritàriament era gent que ha fet la visita diürna i que tenien curiositat per veure-ho de nit.


Recordem que el a principis de setembre, 21.500 persones ja havien passat per alguna de les dependències del Museu.