Adolf fa una crida als artistes a participar en la seva propera exposició 'Col·lectiva de Nu'

Una de les últimes obres de l'artista santcugatenc

Cultura

Publicat el 12/abr/11 per Raquel Ligero

L'artista santcugatenc Adolf presenta l'exposició 'Col·lectiva de nu', que estarà des del tercer dissabte de maig i durant quatre mesos a l'Adolf taller d'art amb obres d'artistes, tècniques i estils molt diversos, que ja poden enviar la preinscripció per participar-hi. La inauguració coincidirà amb la Nit de l'Art.

L'exposició és col·lectiva i oberta a tots aquells artistes que vulguin mostrar les seves obres. Les bases es poden descarregar a la web de l'artista - Adolf.cat - i al seu Facebook. Adolf explica quines són les dues condicions per inscriure's a la mostra.

Adolf

Hi ha dues normes: ha de ser nu, queden excloses les obres de contingut explícit, i les mides, que com a màxim ha de fer un metre en qualsevol de les seves dimensions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




S'han d'enviar fotografies i dades de les obres, i l'artista santcugatenc farà una selecció, tenint en compte els criteris de les bases i l'espai del seu taller.

A l'acte d'inauguració, hi haurà visites guiades i l'actuació de la pianista Glòria Corrons de Bonne. Adolf recomana assistir a l'exposició, especialment, durant l'acte d'inauguració el tercer dissabte de maig o en el concert que es farà per la Festa Major de Valldoreix.