La música, la poesia i la senzillesa captiven els espectadors de 'Sensualitats' a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater

Cultura

Publicat el 12/abr/11 per Raquel Ligero

La sensualitat en forma de música i narrativa ha estat la protagonista de la tarda de dimarts a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. L'actriu Mercè Sampietro i el músic Eduard Iniesta han dut a l'escenari textos per a adults, emmarcats en l'espectacle 'Sensualitats', que des de fa dos anys gira per diferents ciutats catalanes.

Per a Sampietro, més que un espectacle és un recital de textos que embolcalla la sensualitat amb la senzillesa de les melodies d'instruments com la guitarra o la mandolina i la intensitat de la veu de l'actriu. L'actriu explica quina és l'essència del recital.

Mercè Sampietro

Sensualitat personal, amorosa, de la vida o de la natura. Ens vam ajuntar amb aquests textos que ens agraden. És una trobada per recitar aquests textos.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Més d'una cinquantena de persones han escoltat atentament el significat d'uns textos que han estat, per una estona la veu de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater.