Els escriptors santcugatencs a les llibreries per Sant Jordi

Escriptors santcuagatencs envaeixen les parades i llibreries per Sant Jordi

Cultura

Publicat el 22/abr/11 per Àgata Guinó

Una vintena d'escriptors de la ciutat estan presents aquest Sant Jordi a les llibreries. Entre els que més obres presenten per aquesta diada, hi ha Marta Pessarodona amb 'França 1939. La cultura catalana a l'exili' i 'L'exili violeta'. El guanyador de la 31a edició del premi Carles Rahola d'assaig, Sam Abrams, també estarà present per Sant Jordi amb l'obra 'Llegir Maragall ara' i Victor Alexandre també presenta nou llibre per la diada d'enguany, 'Cor de Brau'.

La solidaritat santcugatenca també irromp en forma de llibre per Sant Jordi amb 'Construint Ponts', que explica els projectes solidaris en què col·labora l'Ajuntament. 'Pedra i Sang' també tindrà el seu racó, amb el segon volum de la col·lecció 'Contes de Sant Cugat' editat per Profeslo i Amics de Pedra i Sang. Els polítics de la nostra ciutat també estaran presents a la diada amb la política que ve' escrit per l'exalcalde i actual conseller de la Generalitat, Lluís Recoder, i el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly.

La música també tindrà protagonisme amb diverses versions. La musicòloga resident a Sant Cugat Anna Costal apropa als ciutadans les peces catalanes més populars amb 'Cançons que cal saber'. D'altra banda, el músic i president de l'associació santcugatenca 'Salut i Música', Raül Arqueros, ofereix una obra sobre musicoteràpia titulada 'Introducción a la musicoterapia y a la música en pedagogia'.

L'esport no podia faltar en forma de llibre per Sant Jordi i enguany 'Parlant clar', de l'excandidat a la presidència del Barça Agustí Benedito, 'El tercer tiempo', que és un passeig per la història del rugby de la mà del periodista santcugatenc Albert Turró i 'Basquetmania. 25 anys viatjant amb el bàsquet català i europeu' del periodista esportiu Jordi Robirosa són algunes de les obres relacionades amb l'esport que ocuparan les prestatges de les llibreries i paradetes de la ciutat, durant aquest Sant Jordi.