La 6a mostra de dansa bat rècord de participació en la seva nova ubicació

Cultura

Publicat el 30/abr/11 per Judith Cañamares / Laura Mont

La mostra d'escoles de dansa, emmarcada dins els actes del programa 'Sant Cugat Balla', ha aplegat aquest dissabte més de 300 alumnes sobre l'escenari. L'exhibició ha tingut lloc per primera vegada a la plaça de Victòria dels Àngels, que s'ha omplert de gom a gom amb el miler llarg de persones que han gaudit d'aquesta demostració dels centres santcugatencs. L'acte ha reunit, un any més, totes les escoles de dansa de la ciutat que han ballat ritmes molt diversos com ara ball clàssic, flamenc, jazz i hip-hop, entre d'altres. La iniciativa s'emmarca en el Dia Internacional de la Dansa i pretén donar visibilitat a aquesta disciplina artística.

Les escoles que han participat en aquesta iniciativa són Andança - Esbart Sant Cugat, Arabesc, Centre de Dansa Laura Esteve, Color Dansa, Escola Sant Cugat, Fusió, Gaia, Grup Mediterrània i Viviana Hounie Estudi de Dansa.

Com a novetat, l'esdeveniment ha canviat d'ubicació. La plaça de Victòria dels Àngels ha servit per acollir més persones i fer-ho més visible.

La directora Viviana Hounie, de l'escola de dansa del mateix nom, ha celebrat aquesta nova ubicació.

Viviana Hounie

Està bé perquè està a la zona cultural del poble i perquè en ser una zona d'oci la gent passeja per aquí i s'apropa la dança a més persones.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Als participants els ha agradat el fet de poder actuar al costat de les altres escoles.

Participants

Estava molt nerviós, però amb els aplaudiments m'he tranquil·litzat. / Tothom balla molt bé. / Consta trobar escenaris tan grans.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, també ha mostrat la seva satisfacció per la bona resposta de la proposta.

Xavier Escura

El balanç no pot ser més satisfactori. El canvi d'ubicació ha estat un èxit absolut.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Dins del seguit d'actes del 'Sant Cugat Balla', també s'han dut a terme altres propostes com ara una conferència de Toni Jodar sobre la dansa i la projecció d'un documental sobre ballet.