Cugat.cat ofereix entrades al concert de Blue Heart al nou Auditorium

Els membres de Blue Heart

Cultura

Publicat el 2/jun/11 per Maria Cusó

La banda de blues barcelonina Blue Heart presenta aquest divendres en exclusiva el seu primer treball discogràfic al nou espai per a espectacles musicals de Sant Cugat, l'Auditorium Josep Carreras. Cugat.cat sorteja 12 entrades dobles per a aquesta estrena que tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre.

Sant Cugat compta des d'aquesta setmana amb un nou espai per a espectacles musicals, l'Auditorium Josep Carreras, amb 5.200 metres quadrats i una capacitat per a 360 localitats. L'Auditorium es presenta com una nova aposta per a la producció d'esdeveniments musicals de qualitat a la ciutat.

Tot i que la programació regular de l'Auditorium no es presentarà fins després de l'estiu, aquest divendres tindrà lloc la primera actuació a les noves instal·lacions.

L'estrena serà de la mà de la formació de rock i blues Blue Heart, que oferirà un concert íntim per a tots els assistents. El trio barceloní aprofitarà el concert de divendres per presentar al públic santcugatenc el seu nou treball, un disc d'11 temes, nou composicions pròpies i dues versions.

Cugat.cat convida l'audiència a aquesta doble estrena que tindrà lloc aquest divendres a dos quarts de nou del vespre. Per optar a una de les 12 entrades dobles que se sortegen, s'ha d'enviar un correu electrònic a musicals@cugat.cat citant el nom d'un dels programes que formen l'oferta de Cugat tv.