El Teatre-Auditori acollirà el primer concert oficial de la nova generació de Macedònia

El grup Macedònia, en una actuació a Mira-sol

Cultura

Publicat el 27/ago/11 per Mikel Vilalta

El grup de música infantil Macedònia, originari de Castellar del Vallès, farà el relleu oficial de les seves cantants el 20 de maig del 2012 en un concert que tindrà lloc al Teatre-Auditori. D'aquesta manera, les 'noves fruites' acomiadaran definitivament les actuals cantants, però des de l'octubre d'aquest any ja hauran començat a compartir escenaris.

Els càstings per escollir les noves components de la banda ja han començat, de moment amb 423 candidates apuntades. El primer dimecres de setembre, se sabrà qui són les 15 finalistes i l'última fase tindrà lloc a l'escola de la resident valldoreixenca Coco Comín el segon diumenge d'octubre.

Macedònia és un grup infantil, nascut el 2001, destinat a nens i nenes entre 6 i 13 anys que es caracteritza per rellevar periòdicament les seves cantants. Amb aquesta nova fase de selecció el grup pre-adolescent, arrencarà la seva quarta generació de cantants. Les escollides seran anunciades a la web del grup castellarenc, on ja es poden veure entrevistes a les candidates.