La cobla, la fantasia i el swing es conjuguen al Claustre del Monestir

La Cobla Jovenívola de Sabadell toca al Claustre del Monestir

Cultura

Publicat el 2/set/11 per Jon Sindreu

El cicle 'Nits de Música al Claustre' continua aquest divendres amb l'espectacle 'Relats i fantasia', a càrrec de la Cobla Jovenívola de Sabadell. El concert té lloc a les deu de la nit al Claustre del Monestir i combina la cobla amb el 'swing' i les referències a la literatura catalana. L'entrada té un preu de 10 euros, amb un descompte de dos euros per als usuaris de la T-Jove.

La fantasia és el nexe comú entre les dues parts clarament diferenciades del concert. La primera part la protagonitzaran els clàssics de la cobla i farà contínues referències a la literatura catalana, finalitzant amb la peça 'Tirant lo Blanc', composta pel director de l'espectacle, Joan Lluís Moraleda. Durant la segona, la cobla es vestirà de 'swing' per adaptar diverses melodies americanes. El concert acabarà evocant el món fantàstic del compositor de cobla Pitu Chamorro. 'Relats i Fantasia' compta amb la interpretació de Marc Isan i Oriol Oller.

Amb aquest espectacle comença després de la pausa estival la segona part del cicle 'Nits de Música al Claustre' d'enguany, que continuarà divendres de la setmana vinent amb la 2a 'Jornada de la Dona Compositora'.