El Cicle de Cinema d'Autor proposa una aproximació a Allen Ginsberg

Cartell de la pel·lícula

Cultura

Publicat el 20/oct/11 per Adrià Claramunt

James Franco dóna vida al poeta de la generació 'beat' Allen Ginsberg en la proposta d'aquesta setmana del Cicle de Cinema d'Autor. Sota el títol de 'Howl', nom del poemari que va publicar Ginsberg l'any 1955, la pel·lícula repassa el que va representar aquest text considerat obscè en una societat on parlar de sexe encara era considerat tabú. El recull de poemes originals es van convertir en el manifest de tota una generació i van transformar l'autor en l'icona de tot un moviment cultural. La pel·lícula es projecta als cinemes Cinesa en dues sessions: a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. L'entrada té un preu de quatre euros.

'Howl' se centra en la lectura del poema per part de Ginsberg i en una entrevista posterior al mateix autor i en la dramatització del judici que l'editor de Ginsberg, Lawrence Ferlinghetti, va haver d'afrontar pel suposat contingut obscè de l'obra.

'Howl' es projecta als cinemes Cinesa en dues sessions: a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. L'entrada té un preu de quatre euros.