Gran presència santcugatenca a la nova temporada del TNC

Imatge de la façana del TNC extreta de la web de l'entitat

Cultura

Publicat el 13/set/11 per Oriol Esteve

El Teatre Nacional de Catalunya (TNC) estrena nova temporada amb sis santcugatencs entre els seus espectacles. Els actors residents a la nostra ciutat Mercè Arànega, Ramon Madaula, Emma Vilarasau, Míriam Alamany i Carles Martínez seran presents a la cartellera d'enguany. L'escriptor i periodista santcugatenc Víctor Alexandre és l'autor de 'Trifulkes de la KatalanaTribu', que arribarà a l'escenari del TNC al febrer.

La santcugatenca Mercè Arànega estrena l'últim dijous de setembre 'Una vella, coneguda olor' escrita per Josep Maria Benet i Jornet. Ramon Madaula apareixerà a l'obra de Shakespeare 'El mercader de Venècia' a partir del primer de febrer.

L'obra de l'escriptor local Víctor Alexandre 'Trifulkes de la KatalanaTribu' arribarà a la taquilla del teatre l'últim dijous de febrer. L'espectacle fa un repàs a la història de Catalunya adreçada tant a adults com a infants. Alexandre ha expressat en declaracions a Cugat.cat el seu desig de que l'obra es pugui representar anualment a Sant Cugat.

Víctor Alexandre

Encara que fos de manera amateur, fer un parell de funcions cada any a Sant Cugat de manera habitual.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Pel que fa a l'actriu santcugatenca Emma Vilarasau representarà l'obra 'Agost' a partir de l'últim dimecres d'abril, juntament amb artistes de la talla d'Anna Lizaran i Abel Folk. Míriam Alamany i Carles Martínez estrenaran l'obra 'Mequinensa' el segon dijous de maig al TNC sota la direcció de Xicu Masó.