El termini d'inscripcions al concurs '1a Maqueta' s'amplia fins dissabte

Cartell de l'edició d'enguany

Cultura

Publicat el 17/oct/11 per Martí Gonzàlez

El termini d'inscripcions a la 5a edició del concurs '1a Maqueta', organitzat per Joventuts Musicals i en el qual hi col·laboren Cugat.cat i l'Ajuntament, s'ha ampliat. El certamen, que premia amb 50 i 20 hores de gravació en estudi al primer i segon classificats, respectivament, acceptarà propostes fins aquest dissabte.

Els grups i artistes participants han de complir una sèrie de requisits per inscriure's en el concurs. L'edat mitjana dels components no pot superar els 25 anys, no han de tenir un contracte discogràfic en vigor i han de poder enregistrar temes sencers. Els seleccionats tindran un termini de sis mesos per fer efectiu l'enregistrament, des del moment en què siguin escollits. En canvi, no hi ha cap restricció pel que fa a l'estil musical ni a procedència del grup, tot i que en el segon premi tindran preferència els grups santcugatencs, mentre que el primer classificat pot ser de qualsevol procedència.

Els artistes i grups que vulguin participar ho poden fer enviant per correu electrònic les dades del grup i una breu explicació d'allò que volen enregistrar, a més d'un enllaç d'un vídeo en el qual es vegi el grup tocant en directe, a l'adreça primeramaqueta@hotmail.es.