Nova imatge del canal Música de Cugat tv

Fragment d'una de les caretes noves del canal Música de Cugat tv

Cultura

Publicat el 26/oct/11 per Redacció

El canal Música de Cugat tv es renova. El clip 'Barcelona playboy' de Don Johnsons dóna el tret de sortida a nous formats i dissenys en els programes musicals de Cugat.cat. El 'Districte STC', el 'Clips', el 'Desendolla't' i el 'Mou-te', en les seves diferents edicions, seguiran portant tot allò relacionat amb la música i Sant Cugat en imatges però, a partir d'ara, amb nova imatge.

El programa 'Districte STC', que segueix presentant la trajectòria i la música dels grups santcugatencs, canvia la seva careta i el seu format, enregistrant les entrevistes a les bandes al plató de Cugat tv.

El 'Desendolla't' també seguirà mostrant actuacions en directe i en un format més acústic de grups santcugatencs o artistes que actuïn a Sant Cugat, amb la novetat que la gravació d'aquestes interpretacions té lloc a l'estudi de ràdio, i estan realitzades durant el pas de les bandes pel programa 'Ritme santcugatenc', cada divendres a la una del migdia. D'altra banda, en el programa 'Clips' es podran visualitzar els videoclips dels grups i artistes santcugatencs.

Una vegada al mes es farà un reportatge en profunditat de contingut musical que es podrà veure al programa 'A fons' del canal Actualitat de Cugat tv.