La caputxeta vermella de Titelles Trac-Trac amplia funcions a Can Ninot per la bona resposta de públic

La caputxeta vermella arriba a Can Ninot

Cultura

Publicat el 12/nov/11 per Judith Cañamares

L'espectacle 'On ets Caputxeta?' ha omplert Can Ninot de nens amb ganes d'espantar-se per un llop malvat i una caputxeta molt espavilada que li ha plantat cara. L'espai teatral més petit de Catalunya ha apropat aquest clàssic de la literatura en format titelles i en una doble funció aquest dissabte.

La companyia Titelles Trac-Trac ha presentat una adaptació del conte de 'La Caputxeta vermella' als més menuts, que han omplert l'aforament de Can Ninot. A causa d'això, el teatre ha programat una altra representació a les set del vespre d'aquest dissabte.

La versió de 'La Caputxeta vermella' de Titelles Trac-Trac ha volgut retrocedir als orígens del conte. Així ho ha explicat la membre de la companyia Àngels Valero.

Àngels Valero

La intenció era recollir la tradició molt antiga, oral, que era que la pròpia nena solucionava el problema. El llop tampoc el volia fer molt dolent, sinó més juganer i entremaliat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





De la seva banda, el director de Can Ninot, Christian Treceño, s'ha mostrat satisfet i sorprès per la rebuda del públic santcugatenc.

Christian Treceño

Ha anat bé, hem tingut molta demanda d'entrades i ens ha sorprès. Jo esperava començar a fer doble sessió més endavant, no la quarta setmana de programació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






La representació 'On ets Caputxeta?' de diumenge ha exhaurit les seves localitats després de programar també una doble sessió. La propera representació serà dissabte vinent amb la companyia Metromàtic amb l'espectacle 'Les golfes. Contes i llegendes de Sant Cugat'.