Cesc Gelabert mostra la sardana del futur al Teatre-Auditori

Un instant del muntatge al Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 27/nov/11 per Marina Romero

L'espectacle 'La muntanya al teu voltant' de la companyia Gelabert Azzopardi ha sorprès el públic santcugatenc per la seva proposta fresca i emotiva al voltant de la sardana. El muntatge, que ha comptat amb la música en directe de la Banda Municipal de Barcelona, ha barrejat aquest diumenge la dansa contemporània amb el ball més popular català. Reviu l'espectacle a Cugat tv

Cesc Gelabert ha volgut demostrar amb aquest muntatge que la sardana és un ball a explorar més enllà de les places, i que està més viva que mai. 12 ballarins i 12 sardanistes de diferents colles han utilitzat aquest ball català per expressar la relació que s'estableix entre la l'individu i la col·lectivitat.

La membre de la companyia Gelabert Azzopardi, Lydia Azzopardi, ha explicat quin és el repte que es va marcar Cesc Gelabert a l'hora d'idear aquest muntatge.

Lydia Azzopardi

El Cesc vol mostrar que la sardana està viva i té futur dins del país.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El muntatge ha comptat també amb diferents solos del director i ballarí Cesc Gelabert. Tot i així el públic ha quedat captivat per la gran sincronia que s'ha creat entre el conjunt de ballarins i els sardanistes.

Públic

No he entès quin significat té el muntatge. / Una combinació molt adequada. / Els solo del Cesc no m'han acabat d'atrapar. / M'ha agradat molt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









El muntatge va inaugurar la darrera edició del festival Grec de Barcelona.