Dani Lleonart guanya la final del 'Boss Loopstation Contest'

Pulmón és el nom artístic del beatboxer florestà, Dani Lleonart

Cultura

Publicat el 1/des/11 per Maria Cusó

El beatboxer florestà Dani Lleonart, més conegut com a 'Pulmón', ha guanyat la final ibèrica del segon 'Boss Loopstation Contest'. El concurs internacional de 'loopers' consisteix a crear cançons en directe superposant capes de so gravades en un instrument digital anomenat 'loop', que se celebra en més de 20 països d'arreu del món. A més de guanyar 1.500 euros, 'Pulmón' opta amb aquesta classificació a ser un dels vuit 'loopers' que participaran a la final mundial que se celebrarà a la Fira de Frankfurt Messe de 2012.

Dani Lleonart 'Pulmón' s'ha fet amb un premi de 1.500 euros per gastar en material musical Roland-Boss i l'oportunitat de participar a la selecció dels 8 millors 'loopers' mundials, en convertir-se en el primer classificat de la 2a edició del 'Boss Loopstation Contest'.

'Pulmón' va imposar-se als altres sis participants del concurs en una nit que va comptar amb un jurat d'experts 'loopers' internacionals, entre els que destacaven Lytos Beatbox, Xavi de Hispasonic o Karim Haas.

Es tracta d'una gran oportunitat per al beatboxer florestà, que podria participar a la final del 'Loop Station World Championship 2' que se celebrarà a la Fira de Frankfurt Messe de 2012. Així ho ha explicat en declaracions a Cugat.cat

Dani Lleonart

Ara mateix el jurat internacional ha de seleccionar vuit finalistes internacionals d'entre els 20 països que participen. Haver guanyat el concurs hem dóna força possibilitats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Tot i els èxits personals, 'Pulmón' continua participant amb les formacions santcugatenques PalabraKdabra i Bufant Sons, el seu projecte més recent i en el qual actua com a percussionista vocal juntament amb Xavier Lozano.