El nou llibre de les Tres Bessones a Sant Cugat proposa un joc per descobrir el patrimoni

Moment de la presentació del llibre

Cultura

Publicat el 22/des/11 per Marc Sala

'Les Tres Bessones i els tresors de Sant Cugat' convida els més petits a conèixer el patrimoni cultural de la ciutat a través de les històries de les conegudes germanes. El llibre es complementa amb la web Santcugat.cat/tresbessones on es proposa fotografiar-se davant dels edificis més emblemàtics del municipi i participar a un concurs. Aquest és l'onzè llibre de la col·lecció de contes cívics editada per l'Ajuntament i enguany ha comptat amb la col·laboració del Museu i del Centre Sanitari Can Móra.

El conte arrenca amb la troballa per part de les protagonistes de fotografies antigues a les golfes de Can Bell que desperten la seva curiositat i donen pas a un recorregut pels indrets que mostren les fotografies.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, considera el llibre una bona oportunitat per conèixer la ciutat.

Xavier Escura

Apareixen diversos elements patrimonials de la ciutat. Els infants podran descobrir juntament amb els pares aquests indrets.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En paral·lel, el conte té una vessant de participació ja que es proposa un joc per descobrir diferents edificis de la ciutat. Els participants s'hauran de fotografiar davant dels diferents elements arquitectònics proposats i participaran al sorteig d'un lot de productes del Museu de Sant Cugat i entrades per a tota la família per un espectacle de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).