El suspens i la intriga de l'obra 'Truca un inspector' atrapa el públic del Teatre-Auditori

Un instant del muntatge al Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 29/des/11 per Marina Romero

L'obra 'Truca un inspector', dirigida i coprotagonitzada per Josep Maria Pou, ha creat aquest dijous tota mena de reflexions entre el públic del Teatre-Auditori. El muntatge ha mostrat als espectadors fins a quin punt tots som responsables d'allò que passa a la nostra societat. La de Sant Cugat ha estat l'última representació en català que ha fet la companyia abans de començar la gira per tot l'Estat espanyol. Mira l'espectacle a Cugat tv

Els espectadors del Teatre-Auditori han esperat amb impaciència aquest muntatge del dramaturg anglès, John Boynton Priestley. Tot i que l'obra es representa als escenaris d'arreu del món, a casa nostra s'ha pogut veure en poques ocasions. Des del moment en què el director i actor Josep Maria Pou ha trepitjat l'escenari el públic ha quedat atrapat en el muntatge per la incertesa dels fets. L'obra, a més, proposa una gran reflexió sobre la consciència col·lectiva. Ho ha explicat a Cugat.cat Josep Maria Pou.

Josep Maria Pou

Diu el meu personatge que tots som responsables de tot, de qualsevol cosa que passi. Aquest missatge impressiona l'espectador.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





L'obra va triomfar en la seva estada al Teatre Goya de Barcelona i a Sant Cugat ha demostrat quin en va ser el motiu. El públic ha sortit així d'impressionat amb el muntatge.

Públic

Molt bona . Feia dies que no gaudia tant. / M'ha encantat. / Molt interessant. / El final m'ha deixat sorprès.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Els espectadors també han aplaudit amb força tot el repartiment d'actors formats per Carles Canut, Victòria Pagès, Rubén Ametllé, Paula Blanco i David Marcé. Després de l'actuació de Sant Cugat, ara la companyia començarà una gira amb l'obra en castellà per diferents teatres de l'Estat espanyol.