Els santcugatencs No Words No Evidence presenten el seu primer EP

Caratula del grup No Words No Evidence

Cultura

Publicat el 25/gen/12 per Sara Valdés

El duo No Words No Evidence format pel guitarrista santcugatenc Carles Delgado i la cantant finlandesa Katri A. Keskinen presenta en exclusiva el seu primer EP, '4 A.M. Dimensions', a Cugat.cat. Carles Delgado va ser becat per l'SGAE al 2010, cosa que li va permetre assistir a la universitat musical de Berklee, a Boston. Allà és on va conèixer a Katri A. Keskinen i va néixer el duo No Words No Evidence. Delgado compagina aquest nou projecte, '4 A.M. Dimensions', amb els estudis musicals a Boston i amb la beca dins del projecte Artèria de l'SGAE.

Carles Delgado es va presentar a la convocatòria per a les beques de l'SGAE del 2010 conjuntament amb 1.000 persones més de tot el món. Després d'aconseguir passar una de les finals celebrada a Madrid, Delgado ha aconseguit una de les set places a la universitat de Berklee. El músic explica la seva experiència a la prova final. Són declaracions a Cugat.cat.

Carles Delgado

Els professors de Berklee van venir a fer-nos les proves a Madrid. Havies de demostrar el teu potencial.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El nou treball, que ha comptat amb moltes col·laboracions de músics d'arreu de tot el món es pot trobar ja a iTunes i a Spotify.