Ple absolut en el retorn de Cantajuego al Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 12/feb/12 per Laura Mont

La companyia Cantajuego ha tornat a encisar aquest diumenge un Teatre-Auditori ple de gom a gom per veure el seu espectacle 'Del 1 al 7', que ha comptat amb una doble sessió. Cançons conegudes i amb molt de ritme, uns personatges entranyables i la comèdia són els secrets d'aquest espectacle que està triomfant a tot l'Estat espanyol. És la segona vegada que Cantajuego penja el cartell de complet en una doble actuació a la ciutat.

Les cançons i els balls d'un grup d'amics que passen un cap de setmana a la granja de l'ase Pepe. Aquesta és la proposta de 'Del 1 al 7', que els més petits han gaudit amb els seus pares, que han celebrat que Sant Cugat aculli aquest tipus d'espectacle.

Públic

Els nens canten, ballen i comparteixen amb els pares. / Els nens s'ho passen súper bé i nosaltres també. / Està bé no haver de baixar a Barcelona a veure aquest tipus d'espectacles.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Cantajuego ha decidit tornar a Sant Cugat després de la gran resposta del públic en la seva última estada, quan van fer ple també en doble funció.

Des de la seva creació, Cantajuego ha venut 800.000 còpies dels seus treballs discogràfics i més de 600.000 persones han vist els seus espectacles a tot l'Estat espanyol.