Indignació, esport i independentisme a les novetats santcugatenques de Sant Jordi

El nou llibre d'Arcadi Oliveres

Cultura

Publicat el 22/abr/12 per Jon Sindreu

'Diguem prou!', de l'economista i activista Arcadi Oliveres, és una de les novetat santcugatenques més destacades d'aquest Sant Jordi en categoria d'assaig. El món del periodisme també prendrà protagonisme amb 'Informe Diagonal', del periodista de Cugat.cat Josep Gimeno, un estudi fictici encarregat per un grup de persones influents de Madrid i de Barcelona per parar els peus a l'independentisme.

Amb 'Diguem prou! Indignació i respostes a un sistema malalt' (Angle Editorial), Arcadi Oliveres explica els laberints i les injustícies de la crisi econòmica, política i social. El president de Justícia i Pau va explicar a Cugat.cat els motius que el porten a la indignació.

Arcadi Oliveres

Els privilegiats intenten mantenir els seus privilegis a través de l'explotació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









I com aturar l'independentisme és el tema vertebrador d''Informe Diagonal' (A Contra Vent), un estudi fictici encarregat per un grup de persones influents de Madrid i de Barcelona per parar els peus al sobiranisme. Ho explica el seu autor, el periodista de Cugat.cat Josep Gimeno.

Josep Gimeno

És un informe sobre com aturar l'independentisme.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El món de l'esport s'aborda de la mà del periodista esportiu Jordi Robirosa que reivindica el bàsquet amb 'Basquetmania' (Columna) i 'Aprender de los campeones' (Plataforma Editorial), del cap de psicologia del Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR), Pep Marí.

A més, 'Els barris dels nous catalans' (Grup d'Estudis Locals), de l'historiador Jordi Casas, i 'El gobierno de las emociones' (Herder), de la filòsofa Victòria Camps, també entren a la llista d'assajos més esperats.