'Agost', amb Emma Vilarasau, torna avui al TNC

Lizaran i Vilarasau al cartell de l'obra

Cultura

Publicat el 25/abr/12 per Marc Sala

El muntatge 'Agost', dirigit per Sergi Belbel i amb la santcugatenca Emma Vilarasau al repartiment, ha tornat aquest dimecres a l'escenari del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) després de l'èxit de la passada temporada. L'obra és un retrat àcid i en clau d'humor d'una família nord-americana que serveix per posar al descobert les contradiccions de la família occidental. Després de dos mesos omplint el TNC la passada temporada, l'obra arrenca les noves representacions fins a mitjans de juny.

L'obra dirigida per Sergi Belbel està basada en un text del dramaturg nord-americà Tracy Letts que ha estat reconegut amb els premis Pullitzer i Tony al millor text teatral al 2008. La història narra el retrobament d'una família el dia de la mort del cap de família. A partir d'aquí comença un seguit de situacions que mostren què s'amaga en les relacions entre els membres d'aquesta família.

'Agost' va estar en cartell durant dos mesos de la passada temporada omplint totes les butaques del TNC. Emma Vilarasau és una de les protagonistes de l'obra que compta en el repartiment amb algunes de les actrius més destacades del país com Anna Lizaran, Rosa Renom i Montse German.