'Sonrisas y Lágrimas' frega el ple absolut en la seva estada a la ciutat

Cultura

Publicat el 27/mai/12 per Laura Mont

El musical 'Sonrisas y Lágrimas' ha aplegat més de 5.000 persones amb les set funcions que ha acollit el Teatre-Auditori en el que ha estat l'única parada de l'espectacle a Catalunya. El director de l'equipament, Pep Tugues, creu que la bona resposta de públic consolida el gènere del musical al Teatre-Auditori. De la seva banda, la companyia assegura que vol portar un nou musical la temporada vinent per la gran rebuda que han trobat a Sant Cugat. Mira l'espectacle 'Sonrisas y lágrimas' a Cugat tv

'Sonrisas y Lágrimas' ha fet una intensa estada a la ciutat, ja que s'han ofert un total de set funcions entre dijous i diumenge. El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, afirma que la bona resposta del públic santcugatenc consolida l'aposta de l'equipament pel gènere musical.

Pep Tugues

Ens faltava el tema musical, i després de 'Grease', 'Mamma Mia!' i ara 'Sonrisas y Lágrimas', l'hem afegit i arribem a un nou públic. L'objectiu és mantenir-ho.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Davant les xifres de públic, la companyia Vertigo Tours, que la temporada anterior ja va portar 'Mamma Mia!' al Teatre-Auditori, es planteja repetir experiència amb un nou musical la temporada vinent. Pel gerent de producció de l'espectacle, Javier Muñiz, Sant Cugat s'ha convertit en un punt de referència per a grans musicals.

Javier Muñiz

És el segon musical que portem a Sant Cugat, tots dos han estat un èxit i la temporada que ve vindrà un altre, perquè s'ha creat un centre de referència per a musicals de gran format.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Muñiz també ha destacat la gran feina que han fet els nou nens santcugatencs que han interpretat els papers de Kurt, Marta i Gretl a l'obra. Per Tugues, aquesta participació d'infants de la ciutat ha afegit emotivitat a l'espectacle.

A banda de l'obra, l'equipament ha organitzat també un taller de cant i actuació a càrrec de Mone, portagonista de 'Mamma Mia!', amb l'escenografia i les cançons del musical.